Search
Close this search box.

VHMT

Tekenaar met twee rechter handen

Tekenaar met twee rechter handen

Is mechatronica de wereld waarin jij thuis bent en wil je de tekeningen die je maakt ook omtoveren tot een daadwerkelijke machine? Dan is dit jouw nieuwe baan!
Als jij, net als wij, gelukkig wordt van vernieuwing en uitdaging, dan ben jij de tekenaar/monteur die bij ons veel mogelijkheden krijgt. Jij zorgt er met jouw technisch inzicht voor dat het bouwplan van de machine in SolidWorks wordt getekend én je bouwt jouw ontwerp in onze werkplaats en bij de eindklant.

De oplossing voor complexe uitdagingen
VHMT is een klein bedrijf, dat groot is in het bedenken en maken van unieke oplossingen. Onze klanten leggen bij ons een uitdagende vraag neer om bijvoorbeeld een serie-product te maken, aan ons de taak om dit samen met de klant te realiseren. Wij ontwikkelen met ons team de machine, we zetten deze in elkaar en we plaatsen het eindresultaat bij de klant. Je bent dus betrokken bij het hele proces, afwisseling gegarandeerd.
Wij bieden je naast een diversiteit aan werkzaamheden ook flexibele werktijden, veel verantwoordelijkheid, vrijheid in werken en denken, de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie met verschillende opleidingsmogelijkheden en je ontvangt een keurig marktconform salaris.

Jij herkent je hierin
– Je functioneert op mbo/hbo-niveau
– Je hebt een afgeronde opleiding in de werktuigbouwkunde of mechatronica
– Oog voor detail en nauwkeurig werken horen bij jou
– Je werkt graag in een klein, gemoedelijk team
– Zelfstandig werken kun je ook prima
– Je houdt van uitdagingen
– Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar voor ons

Nieuwsgierig
Ben jij nieuwsgierig naar deze functie? Wij zijn benieuwd naar jou!
Om gelijk te solliciteren klik je op de ‘direct solliciteren’ button. Verras ons met je cv en motivatie.
Heb je behoefte aan meer informatie over ons of over de functie? Maak dan een afspraak met Ruud van Herk via telefoonnummer +31 (0)13 700 97 38.

Solliciteer direct

Adres

Koningshoek 16
5094 CD Lage Mierde

Bel ons

+31 (0)13 7009738

Email Adres

info@vhmt.nl