Selecteer een pagina

Op 22 oktober 2020 organiseert Eplan in samenwerking met Festo een webinar met als onderwerp “Eplan en Festo data in 1 digitale omgeving” (https://www.festo-eplan.com/). Hierbij laten ze de voordelen zien van de integratie van Festo data in de Eplan Fluid omgeving. Voordelen die we bij Van Herk Mechatronica al sinds enige tijd ervaren (https://www.youtube.com/watch?v=X0JlPuMKHKc&feature=emb_logo).

Van Herk Mechatronica bedenkt, ontwikkelt en bouwt klantspecifieke oplossingen op het gebied van productie automatisering en special tooling voor met name de industrie.

Wij realiseren automatiseringsoplossingen die uw medewerkers werkzaamheden uit handen nemen zodat zij hun aandacht aan andere werkzaamheden kunnen besteden.

Daarnaast bouwen we special tooling om productiehandelingen te verlichten of te vereenvoudigen. Denk hierbij aan handbediende hulpmiddelen die ervoor zorgen dat uw werknemers op een ergonomische manier hun werk kunnen uitvoeren.

Om ook u kennis te laten maken met onze manier van werken bieden wij u geheel vrijblijvend een Quick scan van uw productie omgeving aan. Stuur ons via info@vhmt.nl uw naam en contactgegevens toe en wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen.