Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Visie en motivatie

Verslaafd aan techniek, vertrouwend op getallen en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Ons motto is: zeker in beweging!

Stilstaan is geen optie. De wereld draait door en we vinden het leuk en interessant om op nieuwe ontwikkelingen in te springen. Door met een open blik de wereld te beschouwen en die wereld te begrijpen, kun je met een goede onderbouwing anders denken en anders doen. Zonder verspilling van tijd, geld en inzet. 

Wij zijn niet bezig met standaardoplossingen. We werken op maat en laten ons graag uitdagen om elke keer weer een andere slimme oplossing te bedenken voor een complex vraagstuk. 

We ontwerpen én bouwen innovatieve, simpele en veilige systeemoplossingen voor de meest moeilijke vraagstukken.

Maak kennis met ons team

VHMT Team-32

Ruud van Herk

Algemeen Directeur
VHMT Team-27

Peet Antonius

Tekenaar / Monteur
VHMT Team-25

Heidi van Herk

HR & Administratie

Samenwerken loont

De beste oplossingen bedenken we niet alleen. We staan continu in verbinding met onze opdrachtgevers en door diverse iteraties komen we samen tot het eindresultaat.

Hoewel we kunnen leunen op een enorme ervaring aan kennis en kunde, betrekken we vrijwel altijd externe professionals bij ons ontwerp- en ontwikkelingsproces. Door het inschakelen van leveranciers en productiebedrijven blijven we scherp en zijn we altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Ook dienen zij als sparringpartner, twee zien en weten tenslotte altijd meer dan één.

Externe partijen die wij regelmatig inschakelen om  de beste oplossingen te realiseren, zijn:

Dat samenwerken zijn vruchten afwerpt, merk jij in de communicatie tijdens het traject en in het eindresultaat.

Betrokkenheid van alle partijen, expertise vanuit diverse hoeken en een eigen contactpersoon zorgen voor transparantie, duidelijkheid en een slim en haalbaar resultaat.

De houvast van de getallen biedt mij ruimte om innovatief te zijn.

Passie voor techniek en getallen

‘Techniek zit in alles om ons heen. Van de achtbaan die ontworpen is tot het bureau waar je aan werkt. En dat fascineert mij. Het meest interessante van de Formule 1 zijn de keuzes die vooraf gemaakt worden, want dat bepaalt het verloop van de race. Ik wil weten hoe het echt werkt en neem geen genoegen met ‘dit is een snelle auto’. Ik wil weten waarom en hoe’, geeft Ruud van Herk aan. ‘Overal waar ik kijk zie ik techniek. Ik leef voor techniek. Ik adem techniek. Ben verslaafd aan techniek. En aan getallen: rekenen, wiskunde, sudoku’s. Getallen zijn absoluut. Er is geen discussie. Voor andere dingen zijn er 16 oplossingen.

Daarom heb ik van mijn passie voor techniek en rekenen mijn beroep gemaakt. Door elke dag bezig te zijn met vraagstukken van klanten waar geen standaardoplossing voor is, sta ik elke dag monter op.

Ik ben nieuwsgierig en heb een open blik naar nieuwe dingen en naar mensen. Ik heb het soms liever onbekend dan bekend. Dat is interessanter. Ik wil uitgedaagd worden om elke keer weer een andere slimme oplossing te bedenken voor een complex vraagstuk.