Zoek
Sluit dit zoekvak.

VHMT

Van Herk Mechatronica beweegt naar VHMT

Van Herk Mechatronica beweegt naar VHMT

Na jaren geopereerd te hebben onder de naam Van Herk Mechatronica gaan Ruud en Heidi van Herk vanaf mei 2023 het bedrijf verder voortzetten met de naam VHMT. De afgelopen jaren werd steeds duidelijker dat het dienstenpakket, de positionering en de uitstraling van het bedrijf niet meer overeenkwamen met het oorspronkelijke verhaal uit 2011. Tijd voor een rebranding dus. Met trots presenteren we de nieuwe VHMT.

Verslaafd aan techniek, vertrouwend op getallen en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Ons motto is: zeker in beweging! En dat laten we nu ook zien met onze nieuwe merkstrategie en logo.

Van Herk Mechatronica beweegt
“Uit verschillende brainstormsessies met BlueBox Marketing kwamen we erachter dat beweging letterlijk en figuurlijk kenmerkend is voor het werk van VHMT”, zo geeft Ruud van Herk, oprichter VHMT aan. “Techniek is namelijk altijd in beweging net als de technische, bewegende systemen die wij ontwerpen en realiseren. Daarnaast concludeerden we dat dit ook typisch onze manier van werken is. Stilstaan is geen optie. De wereld draait door en we vinden het leuk en interessant om op nieuwe ontwikkelingen in te springen. Door met een open blik de wereld te beschouwen en die wereld te begrijpen, kun je met een goede onderbouwing anders denken en anders doen. Deze beweging komt terug in onze pay-off, ons logo en in andere elementen op onze website.”

Nieuwe bedrijfsstrategie, nieuwe ‘look and feel’

Ruud en Heidi zijn blij met het resultaat. ”Het nieuwe verhaal en de ‘look and feel’ passen helemaal bij wie we nu zijn. We begonnen ooit in 2011 op een zolderkamer en sindsdien is er behoorlijk wat veranderd. Tijdens het ondernemen maak je elke keer bepaalde keuzes. Soms kom je erachter dat bepaalde projecten niet bij je bedrijf passen, terwijl je ze wel aanpakt. In 2018 zijn we begonnen om nog eens goed te kijken naar wat de basis is van ons bedrijf en welke stappen we moeten zetten om toekomstproof te zijn en het werk te doen dat we het leukst vinden. Die strategie hebben we uitgewerkt en zijn we gaan uitvoeren. We hebben bijvoorbeeld een vaste samenwerkingspartner gevonden; Jansen Electrotechniek. En we hebben meer focus gelegd op welke projecten en klanten bij ons passen.

Na al die stappen was het vorig jaar ook tijd om ons verhaal helder op papier te krijgen. Daar heeft Marieke van Dijk van BlueBox ons bij geholpen. En Martijn Walet van BlueBox heeft de visuele vertaling gedaan met deze website als resultaat. We zijn reuze benieuwd naar jullie reacties.”

Heb je behoefte aan extra expertise, een innovatieve blik en dé oplossing voor jouw technische, bewegende systeemvraag? Neem direct contact met ons op.

Adres

Koningshoek 16
5094 CD Lage Mierde

Bel ons

+31 (0)13 7009738

Email Adres

info@vhmt.nl