Search
Close this search box.

VHMT

Loctite techday

Loctite techday

Date: 30 januari 2024

Location: 50° 53’ 58.40” N 4° 20’ 34” O

Activity: Loctite Techday

Het verbinden van onderdelen met behulp van lijm is een prachtige techniek met vele voordelen. Een goede lijmverbinding is echter niet vanzelfsprekend. Er zijn diverse procesparameters die invloed hebben op de uiteindelijke kwaliteit van de verbinding. Om de kwaliteit van de lijmverbinding in een productieproces te borgen moeten deze parameters onder controle zijn. Zaken als hoeveelheid lijm, positie van de lijm, etc. moeten iedere keer hetzelfde zijn.

Op 30 januari was VHMT aanwezig op de Loctite Techday in Brussel. Tijdens deze dag werden we geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. lijmprocessen. Zaken als gecontroleerd doseren van lijm, aanbrengen van lijm m.b.v. robots/cobots en gecontroleerd uitharden door middel van UV licht kwamen hierbij uitgebreid aan bod.

Overweegt u (automatisch) lijmen toe te gaan passen in uw productieproces? Of wilt u de kwaliteit van uw huidige lijmproces naar een hoger niveau brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Adres

Koningshoek 16
5094 CD Lage Mierde

Bel ons

+31 (0)13 7009738

Email Adres

info@vhmt.nl