Selecteer een pagina

Referenties

Bij DAF Trucks zijn we continu bezig met het verbeteren van ons productieproces en onze producten. Voor de herinrichtingen van het productieproces werken we volgens het PPS-systeem (Packar Productie Systeem), waarbij de mens (operator) centraal staat.

Voor het herinrichten van een montagewerkplek aan de productielijn kwam ik in contact met Van Herk Mechatronica. Zij hebben voor ons tijdens dit project 2 speciale hefliften en een dynamisch bordes ontworpen. Daarbij zorgden ze ook voor alle benodigde technische documentatie zoals risico-analyses, handleidingen, schema’s, etc.

We hebben de samenwerking als prettig ervaren en zijn zeer tevreden over het eindresultaat: een degelijke oplossing met oog voor de praktijksituatie.

Wout van Amstel

Projectleider CPE truckfabriek Procesprojecten, DAF Trucks

Van Herk Mechatronica voert sinds een aantal jaren projecten uit voor BKL Engineering. Zij nemen hierbij complete product ontwikkel projecten op zich waarbij het bedrijf zelfstandig het gehele traject verzorgt, van concept tot en met oplevering van volledig constructie dossier (TPD en CE documentatie). Van Herk Mechatronica verzorgt hierbij ook de communicatie met de eindklant. Daarnaast wordt Van Herk Mechatronica ingezet bij diverse projecten waarbij het bedrijf als sparring partner optreedt voor BKL engineers.

We kennen Van Herk Mechatronica als een bedrijf met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ze komen met technisch uitstekende oplossingen, waar, naast het invullen van alle functies, goed is gekeken naar eenvoud en maakbaarheid. Van Herk Mechatronica is doelgericht en kritisch op de door hen geleverde kwaliteit.

Patrick Dooms

Manager engineering, BKL Engineering BV

Van Herk Mechatronica heeft voor ons naar volle tevredenheid zowel een mechanische als een hydraulische opspanmal ontworpen en uitgewerkt.

We hebben gekozen voor Van Herk Mechatronica omdat Van Herk Mechatronica bekend is met de werkmethodiek van VDL TIM Hapert BV en daardoor snel en goed kan inspelen op onze wensen. We zijn blij met hun snelle en accurate werkwijze, waarbij gemaakte afspraken altijd worden nagekomen. Daarnaast hebben we een fijne en prettige samenwerking ervaren.

Bart Ooms

Manager engineering, VDL TIM Hapert