Selecteer een pagina

Hallo mijn naam is Daan Meulenbroeks. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Bladel. Ik ben student van de opleiding mechatronica aan het ROC te Tilburg. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding. Binnen van Herk Mechatronica heb ik mijn afstudeerstage. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en bouw ik carnavalswagens bij J.V. De Barbiertjes uit Netersel. In het weekend werk ik bij de HUVA in Bladel. Tijdens deze stage ga ik me buigen over het maken van een machine voor op de beurs. Een machine waarin alle capaciteiten van het bedrijf naar voren moeten komen waardoor klanten een goede impressie krijgen van onze mogelijkheden. Mijn stageperiode binnen van Herk Mechatronica loopt t/m 7 juli 2017. Hierna hoop ik mijn diploma te halen aan het ROC. Na het afronden van mijn opleiding ga ik verder leren aan de Fontys in Eindhoven. Ook hier ga ik weer mechatronica studeren. Ik hoop hier een fijne en leerzame stage te hebben en met een mooi resultaat de deur uit te gaan.