Selecteer een pagina

Bij het ontwikkelen van prototypes, special tooling en zelfs productontwikkeling wordt de mechanica vaak klantspecifiek ontworpen. Per toepassing wordt bekeken welke materialen, bewegingen, etc. het beste zijn. Maar komt het op de besturing aan dan wordt er vaak gekozen voor standaard oplossingen.

In diverse toepassingen kunnen standaard verkrijgbare componenten een prima oplossing zijn. Toch zijn er een aantal gevallen waarbij het toepassen van embedded oplossingen zeker het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van elektronica aan mobiele applicaties. Bij Van Herk Mechatronica bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wij zien een grote synergie tussen mechanica en elektronica. Om onze ambities te onderstrepen hebben we onlangs geïnvesteerd in het softwarepakket “Altium Circuitstudio”.  Met deze Printed Circuit Board ontwikkelsoftware zijn we in staat om klantspecifieke printplaten te ontwikkelen en toe te passen in onze mechanische oplossingen. De werelden van mechanica en elektronica ontmoeten elkaar bij Van Herk Mechatronica.

Bent u benieuwd wat Van Herk Mechatronica voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verbazen.